Gehonoreerde projecten uit Ondernemersfonds 2010:

Project: Shopping Centre Art
Aanvrager: SOB winkelcentrum Presikhaaf

Winkelcentrum Presikhaaf presenteert als eerste in Nederland "Shopping Centre Art" in het openbaar gebied van het winkelcentrum. In plaats van traditionele seizoensdecoratie wordt gebruik gemaakt van kunst door lokale kunstenaars.
Aan Jacky Zegers de primeur om als eerste enkele van haar kunstobjecten te exposeren. Zij verzorgt tevens kunstrondleidingen in het winkelcentrum.

Door het verfraaien van het openbaar gebied met kunst, wordt kunst toegankelijk gemaakt voor de bezoekers van Presikhaaf. Tegelijkertijd is de doelstelling om de werkgelegenheid in het winkelcentrum en de omzet voor de winkeliers belangrijk te vergroten.

Jacky Zegers exposeert vanaf 3 februari tot en met april 2011.
Drie keer per jaar wordt in het winkelcentrum afwisselend geŰxposeerd.

*******

Project: Lippenstift voor de Stad
Aanvrager: Stichting Lippenstift voor de Stad

Lippenstift voor de stad brengt de creativiteit en innovatiekracht van Arnhem meer voor het voetlicht. Zoveel plekken, zoveel kansen.
Bouwplaatsen, braakliggende terreinen, muren en gevels, straatmeubilair. Lelijke, onopvallende en verwaarloosde plekken: geef ze met een beetje 'lippenstift' een positief accent en ze laten bewoners en bezoekers zien wat Arnhem aan creativiteit en innovatiekracht in huis heeft.

Bezoek: www.lippenstiftvoordestad.nl

*******

Project: Smaakvol Arnhem
Aanvrager: Koninklijke Horeca Nederland - afd. Arnhem

De vroegere Pruverijn wordt nieuw leven ingeblazen met een nieuw vierdaags culinair evenement van 2 t/m 5 juni 2011. Smaakvol Arnhem biedt een unieke kans om kennis te maken met de culinaire hoogstandjes van de Arnhemse en regionale horeca.
Voor de horeca in Arnhem is dit evenement een belangrijke steun in de rug, met het streven naar behoud van werkgelegenheid en omzetverhoging.

Smaakvol Arnhem wordt gelinkt aan de Mode BiŰnnale, 2 t/m 5 juni en wordt georganiseerd op het Gele Rijdersplein.

*******

Project: Kunstboulevard Arnhem
Aanvrager: Ondernemersvereniging Woonboulevard Arnhem

Een maand per jaar staat Woonboulevard Arnhem in het teken van de kunst. Bezoekers kunnen er kunst bekijken en kopen. Het gaat om werken van kunstenaars uit Arnhem en omgeving.
Het project is een economische stimulans voor de (jonge) kunstenaars en voor de ondernemers aan de Woonboulevard in Arnhem Zuid.

De Kunstboulevard wordt geopend op zaterdag 7 mei, 14.00u, Woonboulevard Arnhem.
De Kunstroute is vanaf 7 tot en met 29 mei 2011 opengesteld.

*******

Project: Arnhem App
Aanvrager: City Centrum Arnhem

De ontwikkeling van een applicatie waarmee alle digitale data over Arnhem beschikbaar komt voor Smartphones, zodat ge´nteresseerden informatie kunnen ophalen over alles wat Arnhem te bieden heeft op het gebied van winkelen, horeca, evenementen en vervoer.
Omgekeerd leert het bedrijfsleven de interesses van zijn bezoeker kennen en kan hier op inspelen.

*******

Project: Samen werken aan een aantrekkelijker winkelgebied
Aanvrager: Modekwartier Arnhem

Project ter verbetering van het imago van het Modekwartier, zodat er meer bezoekers komen, de ondernemers meer omzet draaien en zij tevens meer samenwerken om de collectieve doelen te behalen.

Aansluitend aan het verbeteringsonderzoek worden activiteiten gepland voor het gehele Modekwartier en activiteiten die door de ondernemers zelf kunnen worden gerealiseerd. Ondersteunende methodieken zijn intervisiebijeenkomsten, waarbij ondernemers bij elkaar “in de keuken” kijken en mystery shopping.


*******

 

Projecten

2018


Bridge to Liberation

Fashion & DesignWorld Street Painting

Dat is PAS Arnhem

Food Friction

Veluwe Express

Winter Arnhem

Jaarkalender Korenkwt 2019

opera St. Louis Blues

WLSF - De Pleinen

Arnhemse Uitnacht

Wijksieraad
     Modekwartier